kajcarina.blogg.se

Tankar och funderingar

Glace au four 2013

Publicerad 2012-12-31 22:47:00 i Allmänt

Paradrätt no.1 för Pa:D är ju Glace au four som avslutning på nyårsmenyn. Vet inte vad som gör den till "crème de la crème" av efterrätter. I år med en innovation - crème anglais över hallonen... OOAO it kills me!!! OCH marängen helt otrolig i år. Ett stort tack till "husmor" på svenska ambassaden i Helsingfors som lärde mig att göra den perfekta marängsmeten till Glace au four!
Till den drack vi Nederburg Noble Late Harvest 2011, Åh, Åh, Åååhhh! Annat gott... Kalixsnittar innan maten...
...vongole innan biffen...
====================GOTT NYTT ÅR!!!======================= Pa:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kaj och Carina

Ma:D Pa:D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela